O nas – Pulseshake Slovenia

Tvoj voziček

Pozdrav vsem,

jaz sem Ines, predstavnica podjetja Gaia Adria d.o.o. in ustanoviteljica blagovne znamke Pulse Shake. Nekateri me že poznajo, saj zastopam tudi blagovno znamko Gaia Naturelle Adria, ki je danes prisotna na območju Hrvaške, Srbije, BiH, Črne Gore, Italije in Francije. Izviram s otoka Krka. Že leta živim v Ljubljani, mestu, kjer sem študirala in se vanj zelo hitro zaljubila, ustanovila družino in rodila 2 največji ljubezni – moja 2 velika navihanca. Ideja o izdelkih Pulse Shake je nastala zaradi vse bolj hitrega tempa življenja, tako poslovnega kot zasebnega. Zaradi številnih obveznosti in potovanj sem začutila potrebo po nadomestku mojega najljubšega jutranjega rituala, ki ga nisem vedno mogla imeti s seboj. Gre za sveže iztisnjen sok iz svežega sadja in zelenjave, ki ga vsako jutro, že več kot 10 let, pripravljava mož in jaz.

Na začetku je bil to samo sveže iztisnjen pomarančni sok, vendar smo z leti recepturo izpopolnili in obogatili z sestavinami, kot so pesa, ingver, kurkuma, zelena in sezonsko sadje. Tako se je čez leta razvila vse večja "odvisnost" od tega polnega in svežega okusa "Našega soka", ki vsebuje bioaktivne hranilne snovi, ki ti na začetku dneva dajejo energijo in pomagajo okrepiti imunski sistem. V dneh, ko nisem doma ali moram zelo zgodaj na pot, preprosto čutim, da mi manjka ta odmerek vitaminov, na katerega sem navajena.

Vse se je začelo z enim navadnim klicem dolgoletnega poslovnega partnerja, ki je bil seznanjen z mojimi "težavami" in mi je predlagal sestanek z ljudmi, ki so v tistem času, tako kot mi, preživljali poletje na Lastovem. Od trenutka, ko sem predstavila svojo idejo in so mi potrdili, da je vse mogoče realizirati, nismo mogli več mirno spati. Vsi smo zavihali rokave in se lotili dela.

In tako so nastali naši prvi trije napitki: Proteins & Omega Smootie, Detox & Cleanser Blend in Living Juice, ki je bil narejen točno po recepturi našega sveže iztisnjenega soka.